Similar topics
  • » Buggy made in Leposavic Kosovo
  • » Off road bagi Made in Srbija bre!
  • » Platinska dugmad
  • Maj 2012
    PonUtoSreČetPetSubNed
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031   

Kalendar Kalendar

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 9 ... 18  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 18]

1 Spam will be made.. taj Sub Sep 24, 2011 6:03 pm

Dzomba

Administrator
    Administrator
    Od onog "History will be made in (2011 Stanley Cup playoffs)." Very Happy

Mislite da mozete da predvidite neke stvari?
    http://www.nhl-serbia.com/t485-marvinov-playoff-challenge-2012
    Da vas vidimo...
    Pogledaj profil korisnika http://www.nhl-serbia.com

2 Re: Spam will be made.. taj Sub Sep 24, 2011 11:28 pm

Lazicy

Administrator
    Administrator
    juce idem ulicom u gradu i vidim neku picku u crnim helankama i tangama (sunce tacno uprzilo u njeno dupe, tako da se providi skroz) kako ide sa kevom pored. Pa ***** ti sunce kako te nije sramota. A naravno ruzna u faci onako najstrasnije.

nema veze sa bilo cim, ali da otvorim temu posto niko ne pise nista.

Pogledaj profil korisnika

3 Re: Spam will be made.. taj Sub Sep 24, 2011 11:51 pm

VIX

Top liner
    Top liner
    Lazicy ::juce idem ulicom u gradu i vidim neku picku u crnim helankama i tangama (sunce tacno uprzilo u njeno dupe, tako da se providi skroz) kako ide sa kevom pored. Pa ***** ti sunce kako te nije sramota. A naravno ruzna u faci onako najstrasnije.

nema veze sa bilo cim, ali da otvorim temu posto niko ne pise nista.

A ti si buljio u njenu facu ?

4 Re: Spam will be made.. taj Sub Sep 24, 2011 11:52 pm

Lazicy

Administrator
    Administrator
    Ja sam kulturan i ciljam kulturne, lepe a ne plasticne i ko zna koliko jeftine devojke. Pijem kafu i chiluje

5 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 12:14 am

VIX

Top liner
    Top liner
    Lazicy ::Ja sam kulturan i ciljam kulturne, lepe a ne plasticne i ko zna koliko jeftine devojke.

To ti nedaje za pravo da buljis u njenu facu kad to nije kulturno ..

A sada za ozbiljno ..

Kulturne i lepe zajedno ces tesko naci (skoro pa nikako ) , ako misli da je lepa odma se digne u oblake i ponasa se ko fufica

6 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 12:22 am

Lazicy

Administrator
    Administrator
    Imam u razredu par dobrih i mnogo lepih, pa ti vidi.
    Novi Sad je to, Novi Sad.. Pijem kafu i chiluje

7 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 1:14 am

VIX

Top liner
    Top liner
    Lazicy ::Imam u razredu par dobrih i mnogo lepih, pa ti vidi.
    Novi Sad je to, Novi Sad..

Dok su mladje , posle ne ..

Novi Sad je lep grad , ali sve su iste ..

8 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 2:59 am

Augment

Top liner
    Top liner
    pa mislim stvarno.. sreca pa sam dobar decko u dusi nego moji jebeni prijatelji .. jedina ***** u gradu sa kojom sam stajao i koja mi je dala broj ispalo da nema noge.. i ispadam predmet sprdnje itd. sto je najgore imam curu ali kao za jebacinu ok.. i kao problem sto nema noge IksDe

nit je mislim nazvati niti sta to je bio trenutak pjanluka i slabosti jer volim svoju malu, ali stvarno je smijesno sto me niko nece osim invalida IksDe

9 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 3:39 am

VIX

Top liner
    Top liner
    Augment ::pa mislim stvarno.. sreca pa sam dobar decko u dusi nego moji jebeni prijatelji .. jedina ***** u gradu sa kojom sam stajao i koja mi je dala broj ispalo da nema noge.. i ispadam predmet sprdnje itd. sto je najgore imam curu ali kao za jebacinu ok.. i kao problem sto nema noge

nit je mislim nazvati niti sta to je bio trenutak pjanluka i slabosti jer volim svoju malu, ali stvarno je smijesno sto me niko nece osim invalida

Malo ... ustvari malo vise konfuzno Sta hoces reci ?

10 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 5:01 am

Augment

Top liner
    Top liner
    ma nemam pojma. ali stvarno seljacka fora

11 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 9:31 am

backy

Top liner
    Top liner
    Kakva vam je sad ovo tema?

12 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 10:26 am

Lazicy

Administrator
    Administrator
    Nova "Spam zona"..

13 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 12:02 pm

backy

Top liner
    Top liner
    Pogledajte ovo boze dokle ovako vise citavo drustvo je u kurcu nema nam spasa.Davimo se u moru bespomocnosti.
    http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110924076#

14 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 12:05 pm

Lazicy

Administrator
    Administrator
    U Srbiji je čudno kad do toga ne dodje.. Pojma nemam

15 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 1:14 pm

Augment

Top liner
    Top liner
    backy ::Pogledajte ovo boze dokle ovako vise citavo drustvo je u kurcu nema nam spasa.Davimo se u moru bespomocnosti.

oj sto me nervira ovako nesto.. sve neki moralisti i idealisti a ne razumiju da je jebeni komunizam i socijalizam a sa njim bratstvo i jedinstvo davno propalo.. sad je kao frka sto su ih u banja luci gadjali kamenjem i kao to je nacionalisticko divljanje, a ti isti zeljini navijaci pjevaju nacionalisticku himnu koja se zove: jedna si jedina U SRED BANJA LUKE.. ali to je kao ok.. i to niko ne spominje.. i sad svaki jebeni navijacki nered ima duple standarde.. pa sta navijaci drugo da rade na stadionima nego da se vrijedjaju na nacionalnoj osnovi.. odes na tekmu jebes malo mamu cetnicku, ovi malo balijsku, treci ustasku i to je to.. koliko moras biti glup da dodjes na tekmu i hoces da uzivas.. u cemu? u kvaliteti nogometa???????

16 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 3:25 pm

Dzomba

Administrator
    Administrator
    backy ::Kakva vam je sad ovo tema?

Najjaci post ikada... Klanjam se Klanjam se Klanjam se
    Laughing Lupam smeh

koliko moras biti glup da dodjes na tekmu i hoces da uzivas.. u cemu? u kvaliteti nogometa???????

Upravo.. Pijem kafu i chiluje Rolling Eyes Laughing

Da vas vidimo...

17 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 4:23 pm

backy

Top liner
    Top liner
    Augment ::
    backy ::Pogledajte ovo boze dokle ovako vise citavo drustvo je u kurcu nema nam spasa.Davimo se u moru bespomocnosti.

oj sto me nervira ovako nesto.. sve neki moralisti i idealisti a ne razumiju da je jebeni komunizam i socijalizam a sa njim bratstvo i jedinstvo davno propalo.. sad je kao frka sto su ih u banja luci gadjali kamenjem i kao to je nacionalisticko divljanje, a ti isti zeljini navijaci pjevaju nacionalisticku himnu koja se zove: jedna si jedina U SRED BANJA LUKE.. ali to je kao ok.. i to niko ne spominje.. i sad svaki jebeni navijacki nered ima duple standarde.. pa sta navijaci drugo da rade na stadionima nego da se vrijedjaju na nacionalnoj osnovi.. odes na tekmu jebes malo mamu cetnicku, ovi malo balijsku, treci ustasku i to je to.. koliko moras biti glup da dodjes na tekmu i hoces da uzivas.. u cemu? u kvaliteti nogometa???????

I sta sad to je u redu tako treba biti vrijeđati ljude bacati kamenje jedni na druge to je ono ispravno Mozda ima jos ljudi(glupana) koji dolaze na utakmice da gledaju FUDBAL a ne nerede i nacionalisticka izivljavanja.U ostalom ja sam gledao ovu utakmicu i bila je veoma dobra do trenutka kad je prekinuta.Huliganima nije mjesto na stadionima end of story.

18 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 4:26 pm

Lazicy

Administrator
    Administrator
    Krenuli da rade firmaski grafit na 5 minuta od moje kuce. Fejspalm joj

19 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 6:02 pm

Augment

Top liner
    Top liner
    backy ::
    Augment ::

I sta sad to je u redu tako treba biti vrijeđati ljude bacati kamenje jedni na druge to je ono ispravno Mozda ima jos ljudi(glupana) koji dolaze na utakmice da gledaju FUDBAL a ne nerede i nacionalisticka izivljavanja.U ostalom ja sam gledao ovu utakmicu i bila je veoma dobra do trenutka kad je prekinuta.Huliganima nije mjesto na stadionima end of story.

izvini backy nisam znao da zivis u kanadi pa ti sad sva ova situcija nejasna jbg.

toga je bilo i bice ubuduce.. a poslije svih sranja po zenici, po banja luci, po sirokom, mostaru samo glup covjek se moze iznenaditi zar ne ?a ti naravno nisi ni glup ni naivan jbm ga ja

20 Re: Spam will be made.. taj Ned Sep 25, 2011 6:05 pm

Dzomba

Administrator
    Administrator
    Ma ljudi.. Samo da to ostane na stadionima... Nindza

Da vas vidimo...

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 18]

Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 9 ... 18  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
    Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu