Februar 2012
PonUtoSreČetPetSubNed
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829    

Kalendar Kalendar

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Kolumna 48 taj Ned Sep 18, 2011 8:17 pm

Dzomba

Administrator
Administrator
NHL predsezonska abeceda 21-25
pise: HockeyX, http://hockeyx.bloger.hr

* označava najbolje igrače po mojoj procjeni, kao što su i linije raspoređene po mom mišljenju

Ekipa koja je napravila najviše promjena u svlačionici ovog ljeta! Otišle su dvije velike zvijezde Richards i Carter, ali zato dovedeni mladi Schenn, Simmonds i Voracek umjesto njih, potpisan prvoklasan golman Bryzgalov i na Free Agentsima izgubili Leina ali umjesto njega je tu Jagr (mislim da je nepotrebno o njemu puno govoriti). Nitko sa sigurnošću ne zna kakva nas ekipa Flyersa očekuje u novoj sezoni. Glavna briga će sigurno biti novi kapetan Pronger i dali će ostat zdrav cijelu sezonu, ako bude tako onda Phily ulazi u playoff bez problema, ali bez njega bi se mogli mučiti, tako da je pravi rulet pogađati hoće li ući ili ne, no zbog tolikog talenta kojeg imaju i zbog potpisa Jaromira Jagra vjerujem da ova ekipa i ove godine ulazi u playoff. Što im je sasvim sigurno glavni cilj jer s novim mladim igračima ne mogu očekivati odmah velike uspjehe ali za 2-3 godine bi već mogli... Kad se pogleda rzlika između ovog tima i onog od prošle godine ja smatram da je ovaj tim još bolji jer imaju boljeg golmana i sjajnog Jagra (obrana je ostala ista), a u napadu će već zakrpati rupe koje su nastale tradeovima superstarova jer imaju talenta i previše Wink.

* označava najbolje igrače po mojoj procjeni, kao što su i linije raspoređene po mom mišljenju

Dosta mi je teško odrediti najbolje igrače kod Phoenixa (točnije trećeg najboljeg), pa čak mi je jako teško odrediti tko im je prvi centar jer svi ovi ovdje navedeni su zapravo po učinku centri za drugu možda čak i više za treću liniju! Phoenix je ekipa koja je na rubu opstanka u ovom gradu, vrlo lako da odu u neki drugi grad za koju sezonu i svi igrači (velika većina) ima ugovore na jednu do dvije godine! Nekako ova ekipa mi je puno slabija nego što je bila prošle sezone ponajviše zbog odlaska Bryzgalova. Doveli su Langkowa za centra (koji nije gore naveden) ali svejedno mislim da ova ekipa ove sezone neće ući u PO, jedino bi Yandle mogao biti dobar, uostalom zaslužio je ugovor koji je potpisao! Iskreno neznam što je realno za očekivati od PHX-a, ali ja ih očekujem van playoffa...

Što reći o ovoj ekipi, imaju strašno jaku centarsku poziciju u timu tako da sam ja ovdje stavio Malkina na krilo, jer je toliko kvalitetan za prvu liniju, a opet je centar a tu nema mjesta za njega od Crosbya, koji pitanje je kad će moći na led! Staal, Kennedy, Letestu, ma stvarno su jaki. Vječito pitanje koga im staviti na krila? Kunitz je odličan, prošlogodišnja akvizicija Neal je također super igrač, tako da je i taj dio dosta dobro potkovan, u obrani sjajan balans, a na golu jedan od najboljih trenutno na svijetu! Jednostavno ekipa za velike uspjehe ako ih ozljede zaobiđu. Definitivno playoff tim sa ili bez superstarova jer su to dokazali prošle sezone, a sa njima minimlano u drugom krugu playoffa. Moje mišljenje je ako će superstarovi (Crosby, Malkin i Staal) biti zdravi da su oni prvi favoriti za naslov!

San jose i ove sezone ide na naslov prvaka, ali su odlučili nešto promjeniti i počelki su sa tradeovima još na draftu gdje su dali Settoguchia (desno krilo druge linije) za Burnsa. Kasnije su sa istom ekipom Minnesote zamjenili prva desna krila Havlat za Heatleya. I tim tradeovima će s enetko od centara mora prešaltat na krilo ili će do izražaja doći mladi i vrlo talentirani Livingston. Vidjet ćemo, SJ je i dalje moćna ekipa i trebali bi ući u playoff, no dali će biti prvi u diviziji to neznam jer divizija im je ako ne najjača onda sigurno 2. Po jačini u NHL-u i teško je predvidjeti pobjednika diviozije koji automatski ima ulaz u PO! No kao što sma i rekao i bez toga smatram da je San joe dovoljno jak i sa ovim novim promjenama sigurno da su dali do znanja i veliki migračima da ne smiju zabušavati pa bi svi skupa trebali biti motivirani za novu sezonu. San jose je i dalje sjajna ekipa sa playoff ambicijama koje su sasvim realne!

Bluzeri se ove sezone pojačali u napadačkom dijelu i to za veterane, jer očito kako smatraju da će im oni pomoći oko razvoja mladih talentiranih igrača! Uostalom sad imaju sklad sikustva i mladosti koji se često pokazao kao uspješan sistem! Meni je ova ekipa uvijek vrlo draga i smatram da su svake sezone sve bolji i bolji! Nisam linije mogao drugačije naštimat nego ovako jer imaj utoliko centara da sam ih neke morao staviti na krila u ovom gore pregledu! Ja jednostavno očekujem da će ova ekipa odigrati jako dobru sezonu, svaka linija je do sada pokazala da može, odlična su domaćinska ekipa i sad iamju i odličnog golmana Halaka (još od prošle sezone)! Po mom mišljenju ekipa koja ima odličnu kemiju i ujednačenu kvalitetu kroz skoro sve linije, ja ih vidim u PO nadam se da bi mogli upast...

I still remember... (half of the things)
Pogledaj profil korisnika http://www.nhl-serbia.com

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu