Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od Che taj Pet Sep 02, 2011 4:51 pm

HockeyX je bio ljubazan da nam ustupi svoj materijal koji cemo koristiti u predstavljanju timova za novu sezonu ovde na NHLS portalu, tako da ovog leta nece biti mnogo posla za Marvina i mene... Very Happy

Posetite:
>>> http://hockeyx.bloger.hr <<<

HockeyX materijal na NHLS portalu:
Season preview 1-5: http://www.nhl-serbia.com/t413-kolumna-43 (Ducks, Sabres, Flames, Huricanes, Bruins)
Season preview 5-10: http://www.nhl-serbia.com/t415-kolumna-44 (Blackhawks, Avalanche, Blue Jackets, Stars, Red Wings)
Season preview 11-15: http://www.nhl-serbia.com/t417-kolumna-46 (Oilers, Panthers, Kings, Wild, Canadiens)
Season preview 16-20: http://www.nhl-serbia.com/t420-kolumna-47 (Predators, Islanders, Rangers, Devils, Senators)
Season preview 21-25: http://www.nhl-serbia.com/t424-kolumna-48 (Flyers, Coyotes, Penguins, Sharks, Blues)
Season preview 26-30: http://www.nhl-serbia.com/t426-kolumna-49 (Lightning, Maple Leafs, Canucks, Capitals, Jets)


Poslednji put izmenio Dzomba dana Pet Sep 23, 2011 3:31 am, izmenio ukupno 8 puta
avatar
Che
Moderator
Moderator

Posts : 18830
Godine : 27
Location : Banovo Hill
Maple Leafs alt

Pogledaj profil korisnika http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od HockeyX taj Sub Sep 03, 2011 12:11 am

iako to piše, moram napomenuti da su ekipe po linijama sastavljene po mom mišljenju i ja dajem svoj osobni sud o ekipama tako da s en moraju svi složiti oko toga, naravno!

P.S. ima greška kod FLORIDE i njihovog desnog krila druge linije (ostalo mi je eberle iz dana ranije odnosno edmontona)...i ima dosta grešaka tokom pisanja jer mi se ne da vračat nazad i sve ispravljat (greške u brkanju redosljeda slova itd.)
avatar
HockeyX
AHL
AHL

Posts : 232
Godine : 29
Flyers

Pogledaj profil korisnika http://hockeyx.bloger.hr/default.aspx

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od Che taj Sub Sep 03, 2011 4:19 am

Primljeno k znanju.. Very Happy
Video sam i ono za LA Kingse.. Ali bio sam ubedjen da juce nije bilo fore da ga vidim.. Ceskam bradu Pojma nemam
avatar
Che
Moderator
Moderator

Posts : 18830
Godine : 27
Location : Banovo Hill
Maple Leafs alt

Pogledaj profil korisnika http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od Che taj Uto Sep 06, 2011 4:42 pm

Mogli biste malo da prokomentarisete ove kolumne i prevewe.. Rolling Eyes
Meni se dosta svidjaju, pogotovo sto je HX dao i linije, iako nisu uvek najtacnije i po mom ukusu.. Very Happy ALi to dodaje jednu novu dimenziju pregledu..

Mislio sam da stavim i one klipove sa NHL.com, ali to bi ipak bilo malo previse..
Linkove do portala cu stavljati u prvi post, posto znam da neki od vas nisu ni videli portal.. Rolling Eyes Kao sto rekoh, komentare slobodno u ovoj temi..
Danas pre NFL drafta cu staviti i drugu turu timova.. Smile
avatar
Che
Moderator
Moderator

Posts : 18830
Godine : 27
Location : Banovo Hill
Maple Leafs alt

Pogledaj profil korisnika http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od VIX taj Uto Sep 06, 2011 4:45 pm

Super je za sada .. Bas me zanima pregled Detroita i Tampe
avatar
VIX
1st liner
1st liner

Posts : 5019
Godine : 26
Location : U Joe Louis Areni ...
Red Wings

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od Che taj Uto Sep 06, 2011 5:09 pm

Imas na njegovom blogu vec msm (barem Detroit), pa mozes tamo da pogledas..
avatar
Che
Moderator
Moderator

Posts : 18830
Godine : 27
Location : Banovo Hill
Maple Leafs alt

Pogledaj profil korisnika http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od VIX taj Uto Sep 06, 2011 5:23 pm

Dzomba ::Imas na njegovom blogu vec msm (barem Detroit), pa mozes tamo da pogledas..

Necu tamo , msm uci cu na blog da mu dignem posetu ali necu nista gledati , cekam ovde ...
avatar
VIX
1st liner
1st liner

Posts : 5019
Godine : 26
Location : U Joe Louis Areni ...
Red Wings

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od Che taj Uto Sep 06, 2011 7:12 pm

Svejedno gde gledas.. Rolling Eyes Laughing
Evo, bas ide Detroit.. Very Happy

edit: Dodat novi deo pregleda na portal, prvi post apdejtovan..
avatar
Che
Moderator
Moderator

Posts : 18830
Godine : 27
Location : Banovo Hill
Maple Leafs alt

Pogledaj profil korisnika http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od pap taj Uto Sep 06, 2011 7:54 pm

HockeyX ::iako to piše, moram napomenuti da su ekipe po linijama sastavljene po mom mišljenju i ja dajem svoj osobni sud o ekipama tako da s en moraju svi složiti oko toga, naravno!

P.S. ima greška kod FLORIDE i njihovog desnog krila druge linije (ostalo mi je eberle iz dana ranije odnosno edmontona)...i ima dosta grešaka tokom pisanja jer mi se ne da vračat nazad i sve ispravljat (greške u brkanju redosljeda slova itd.)

Ma super si to posložio, kapa dole za trud Bravo

Mada baš Kingse nisi do kraja dobro posložil Wink
avatar
pap
2nd liner
2nd liner

Posts : 2524
Godine : 38
Location : udobna fotelja
Kings

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od Che taj Uto Sep 06, 2011 7:58 pm

A meni kapa dole.. Sad
Morao sam da ispravljam stalno kada recimo napise DET.. Ne moze tako da stoji.. Pijem kafu i chiluje Laughing Da ne govorimo o kodovima za slike, BB i HTML, posto BB nece da risajzuje.. Suv (btw, nznm jeste li primetili, ali smajliji ne idu vise automatski na kraj posta, nego idu bas tamo gde treba, tj. gde vam stoji kursor.. Smile)

Nego, kad smo vec kod Detroita.. Tu moram reci da se najvise ne slazem.. (najvise se ne slazem u znacenju sa svime ostalim se uglavnom slazem, a ovde se malo ne slazem Very Happy)
Starce nikada ne treba podcenjivati.. Da
avatar
Che
Moderator
Moderator

Posts : 18830
Godine : 27
Location : Banovo Hill
Maple Leafs alt

Pogledaj profil korisnika http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od pap taj Uto Sep 06, 2011 8:59 pm

Ma bravo ....za smajlije Bravo
avatar
pap
2nd liner
2nd liner

Posts : 2524
Godine : 38
Location : udobna fotelja
Kings

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od Che taj Sub Sep 10, 2011 3:03 am

Prvi post i portal apdejtovani.. OK
avatar
Che
Moderator
Moderator

Posts : 18830
Godine : 27
Location : Banovo Hill
Maple Leafs alt

Pogledaj profil korisnika http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od Che taj Čet Sep 15, 2011 4:22 pm

Dzomba ::Prvi post i portal apdejtovani.. OK
OK
avatar
Che
Moderator
Moderator

Posts : 18830
Godine : 27
Location : Banovo Hill
Maple Leafs alt

Pogledaj profil korisnika http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od HockeyX taj Sre Sep 21, 2011 9:54 pm

Evo na ovom linku imate pregled NHL ekipa u 15 dana, znači svaki dan dvije nove ekipe, nešto slično kao i 30 in 30, ali ovdje je odlična stavr da kada kliknete na pojedinu momčad imate sliku projected lines

Pa možete vidit koliko sam fulao u predstavljanju ekipa na mom blogu...

http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=73534
avatar
HockeyX
AHL
AHL

Posts : 232
Godine : 29
Flyers

Pogledaj profil korisnika http://hockeyx.bloger.hr/default.aspx

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od Che taj Čet Sep 22, 2011 2:12 am

A sad, pitanje je i kolko su oni fulali.. Rolling Eyes
avatar
Che
Moderator
Moderator

Posts : 18830
Godine : 27
Location : Banovo Hill
Maple Leafs alt

Pogledaj profil korisnika http://www.nhl-serbia.com

Nazad na vrh Ići dole

Re: Iz njegovog ugla - HockeyX blog Season Preview

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu